Noodweer: het leven heeft geen prijs, neem geen risico’s

Veel moed aan alle slachtoffers van de overstromingen. Ook in deze situatie moet solidariteit het leidmotief zijn. Samen sterk! Lees hier welke opties je hebt indien je met wateroverlast kampt. 

De hevige regenval en bijhorende overstromingen zorgen voor de nodige chaos in ons land. Misschien geraak je niet op je werk of is je werkplaats niet toegankelijk. Of misschien ben je bij de slachtoffers van de overstromingen en moet je afwezig zijn van het werk omdat er bv. schade aan je woning is.
In elk geval: heb je vragen over je rechten in deze ongeziene situatie? Contacteer dan je BBTK-afgevaardigden of BBTKafdelingen.
Ook bij noodweer staan zij voor jullie klaar. Je vindt hun contactgegevens hier.
Is er een probleem in je bedrijf? Contacteer dan je BBTK-afgevaardigden zodat er soepele en menselijke oplossingen gevonden kunnen worden.
Vergeet niet dat veiligheid prioritair is. Volg daarom steeds de instructies van de overheid en de nooddiensten op. Neem vooral geen risico’s ! Het leven heeft geen prijs.


Ontdek onze andere podcasts

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!