Belastingservice

Belastingservice

Als lid van BBTK* kan u gratis uw belastingbrief door ons laten invullen.

Leden die reeds in het verleden volmacht hebben gegeven aan ons voor de belastingaangifte, mogen per mail, per post of via het onthaal de nodige fiscale fiches aan ons bezorgen gedurende de periode dat Tax-on-web beschikbaar is (admin.bbtkhasselt@bbtk-abvv.be). Wij brengen uw aangifte zo spoedig mogelijk in orde en brengen u hiervan op de hoogte. 

Leden die nog geen volmacht hebben gegeven, kunnen langskomen om deze volmacht in orde te brengen tijdens onze openingsuren. Neem zeker de fiscale fiches (hypothecaire lening, kinderopvang, giften, ...) mee samen met uw identiteitskaart en pincode (evenals deze van uw wettelijk samenwonende partner of echtgenoot). 

U kan de werkwijze om ons een volmacht te verlenen ook via mail ontvangen. Indien u een kaartlezer heeft, kan u dit bij uw thuis in orde brengen. 

* Aangifte personenbelasting: minimum 12 maanden lidmaatschap vereist. Voor bezwaarschriften voorgaande jaren: minimum 24 maanden lidmaatschap. Aangiftes voor niet-leden kunnen niet door ons ingevuld worden. 

Ontving jij een vereenvoudigde aangifte? Kijk de volgende items in jouw aangifte goed na!

Codes welke soms foutief ingevuld zijn:

 Personen ten laste

Kadastraal inkomen van uw woonst (eigen woning dient niet ingevuld te worden)

Codes welke niet ingevuld zijn

De door u betaalde onderhoudsuitkeringen

Hypothecaire lening

Levensverzekering

Negatieve fiches van werkloosheid of ziekte uitkering

Giften

Kinderopvang

Was u in het vorige inkomstenjaar betrokken bij een faillissement, laat dan zeker uw aangifte nakijken!

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!