Belastingservice 2021

              Euro, Lijken, Geld, FinanciĆ«n

Als lid van BBTK-Limburg kan u ook dit jaar terecht bij ons voor het berekenen en doorsturen van uw belastingaangifte. Deze dienstverlening is nog steeds gratis voor onze leden. Bent u nog geen lid, dan dient u zich aan te sluiten met 12 maanden terugwerkende kracht.
 

Tax-on-web is vanaf 5 mei beschikbaar!

 
Leden wiens volmacht voor tax-on-web reeds in orde is, mogen hun fiscale fiches per mail (admin.bbtkhasselt@bbtk-abvv.be), per post of via het onthaal aan ons bezorgen. wij bezorgen u uw berekening en dienen - na ontvangst van uw goedkeuring - uw aangifte in.


Leden die nog geen volmacht hebben gegeven, kunnen langskomen (*) om deze volmacht in orde te brengen tijdens onze openingsuren. Neem zeker de fiscale fiches mee, evenals uw identiteitskaart en pincode (evenals deze van uw wettelijk samenwonende partner of echtgenoot). 

U kan de werkwijze om ons een volmacht te verlenen ook via mail ontvangen. Indien u een kaartlezer heeft, kan u dit bij uw thuis in orde brengen. 


(*) Let op: momenteel werken wij nog achter gesloten deuren gelet op de toepasselijke COVID-19 maatregelen. Vooraleer u langskomt, raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met ons op het nummer 011 26 09 00.

Ontdek onze andere podcasts

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!