Warme overdracht tussen de BBTK en de AC

In mei van dit jaar kondigden de BBTK en de AC  – de twee grootste centrales binnen het ABVV – aan dat zij tot een akkoord waren gekomen dat voor 47 sectoren het principe vastlegt van één centrale per sector. Vanaf 1 januari 2019 zullen werknemers van de betrokken sectoren vertegenwoordigd worden door de BBTK of de AC, ongeacht hun statuut. Dit zal ons beter in staat stellen om efficiënt sociaal overleg te organiseren en jullie beter te verdedigen. Nu is het bijna zover.

Per 1 januari 2019 nemen we als BBTK Limburg afscheid van heel wat bedienden en militanten van diverse sectoren. We willen hierbij onze welgemeende dank uiten voor jullie inzet en voor het geleverde syndicale werk en wensen jullie veel geluk.

Tegelijkertijd heten we vanaf 1 januari heel wat arbeiders en militanten uit verschillende sectoren welkom. Samen met jullie gaan we de strijd aan de komende jaren en zal BBTK aan jullie zijde staan om jullie belangen te verdedigen.Vanaf 1 januari zullen de sectoren als volgt verdeeld zijn over de secretarissen, klik hier.

We wensen u allen fijne feestdagen toe en een solidair en strijdbaar 2019. Samen sterk!

 

Ontdek onze andere podcasts

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!