Bereken de loonkloof V/M in jouw onderneming


 


In de sociale balans, het deel van de jaarrekening (volume 6) van de onderneming gericht op tewerkstelling en opleiding, zit een pak informatie over het personeelsbeleid. Het is een uitstekend instrument om objectieve en onweerlegbare feiten te verzamelen over de tewerkstelling en de verloning van mannen en vrouwen in jouw onderneming.

De sociale balans wordt jaarlijks meegedeeld aan de ondernemingsraad (is die er niet dan gaat de info naar de vakbondsafvaardiging) en aan het comité voor preventie en bescherming op het werk in ondernemingen met 50 tot 100 werknemers, gelijktijdig met de economische en financiële informatie. Dit is dus vóór de jaarlijkse algemene vergadering.

Om de loonkloof te berekenen heb je jaarrekening nodig van jouw onderneming. Heb je die niet, dan kan je die inzien op de website van de Nationale Bank van België.
 
 
Ga naar onderstaande link en bereken de loonkloof voor jouw onderneming

 

Ontdek onze andere podcasts

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!