Alles wat je moet weten over het plan-Peeters, maar wat je nooit gerealiseerd wil zien


Heel, maar dan ook heel kort samengevat, betekent het plan-Peeters dat elke werknemer meer uren zal moeten werken, dat je dat zelf niet kan kiezen en dat er tijdens de hele loopbaan grondig met je voeten wordt gespeeld.

Een plan, (nog) geen wet

Wij spreken niet over de wet-Peeters, want tot op vandaag is er nog helemaal geen wet waarin alles vastligt en waar je maar genoegen mee moet nemen. Dus spreken we beter van het plan-Peeters.

Informeren, beoordelen en delen

Wat is dat plan-Peeters nu precies? Waarover gaat het? En belangrijker nog, wat zijn de gevolgen voor jou? Op deze site leggen we de meest belangrijke maatregelen uit in mensentaal. Zodat iedereen zich kan informeren over de inhoud van dit plan en kan nagaan wat dit betekent voor hem of haar.
Je kan het plan ook zelf beoordelen en dit delen via sociale media om je vrienden te informeren. Dat doe je met de emoticons.
Voor ons is het belangrijk dat iedereen weet wat er hem of haar te wachten staat. Niet alleen diegenen die nu al aan het werk zijn, maar ook de generatie die er nog aan moet beginnen.

Wat betekent dit allemaal voor jou? Klik hier !

Ontdek onze andere podcasts

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!