Hulp nodig bij de belastingaangifte?

 

Tax on web is binnenkort beschikbaar en bijgevolg zal je de belastingaangifte moeten indienen. Weet je niet waar te beginnen? Wij kunnen helpen!

Zelfs indien je een vereenvoudigde aangifte kreeg, is het belangrijk om dit te laten nakijken. Onze ervaring leert ons dat er zeer geregeld fouten staan in de aangiftes. Dit kan in extreme gevallen duizenden euro's verschil opleveren!

Als lid van BBTK-Limburg kan je ook dit jaar gratis terecht bij ons voor het aanvullen en doorsturen van uw belastingaangifte.

Leden die reeds in het verleden volmacht hebben gegeven aan ons voor de belastingaangifte, mogen per mail, per post of via het onthaal de nodige fiscale fiches aan ons bezorgen (hdeglein@bbtk-abvv.be). Wij bezorgen je vervolgens zo snel mogelijk onze voorbereiding.  

Bezorg ons zeker de fiscale fiches m.b.t. eventuele belastingvoordelen (giften, pensioensparen, hypothecaire leningen afgesloten voor 2020, individuele levensverzekeringen, dienstencheques, thuislaadstations elektrische wagens, kinderopvang, alimentatie, rechtsbijstandsverzekering en vrijstelling roerende voorheffing dividenden). 

Leden die nog geen volmacht hebben gegeven, kunnen dit doen via deze procedure. Vervolgens bezorg je ons de fiscale fiches zoals hierboven vermeld. U kan ook een afspraak maken met ons op het nummer 011 26 09 00.


Ontdek onze andere podcasts

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!