Onze vernieuwde belastingservice 2020


Als lid van BBTK-Limburg kan u ook dit jaar terecht bij ons voor het berekenen en doorsturen van uw belastingaangifte. De dienstverlening is nog steeds gratis voor onze leden.
 

Tax-on-web is nu beschikbaar!

Let op gezien de huidige situatie, zal onze aanpak voor deze dienstverlening enigszins wijzigen!
 
Leden die reeds in het verleden volmacht hebben gegeven aan ons voor de belastingaangifte, mogen per mail, per post of via het onthaal de nodige fiscale fiches aan ons bezorgen van zodra Tax-on-web beschikbaar is (admin.bbtkhasselt@bbtk-abvv.be). Wij brengen uw aangifte zo spoedig mogelijk in orde en brengen u hiervan op de hoogte. 


Leden die nog geen volmacht hebben gegeven, kunnen langskomen (*) om deze volmacht in orde te brengen tijdens onze openingsuren.https://www.bbtklimburg.be/p/sluitingsdagen.html Neem zeker de fiscale fiches mee, evenals uw identiteitskaart en pincode (evenals deze van uw wettelijk samenwonende partner of echtgenoot).
(*) Let op: momenteel werken wij nog achter gesloten deuren gelet op de toepasselijke COVID-19 maatregelen. Vooraleer u langskomt, raden wij aan om telefonisch contact op te nemen met ons op het nummer 011 26 09 00.

Ontdek onze andere podcasts

Meest Recente Posts

Schrijf u hier in en ontvang steeds als eerste ons laatste nieuws per mail

In de kijker

Wordt ook lid van het BBTK

Werk vormt een belangrijk onderdeel van je leven. Een goede bescherming is dan niet overbodig. En dat is precies wat de BBTK doet: We helpen en verdedigen al onze leden. Vul in en sluit je aan!